Modeli më i ri MERCEDES 2013 (Video)

Mercedesi i ri E Klase është modeli i parë i cili ka pajisjen e ashtuquajtur “Steering Assist” (Ndihmë gjatë drejtimit). Ky sistem do të punojë sipas kombinimit me “Distronic Plus” sistemin, ndërsa është efektiv gjatë shpejtësi deri në 200 km/h. Ky sistem mundëson që makina të lëvizë në distancën e duhur dhe përforcohet siguria në komunikacion. Ky sistem i ri mundëson edhe kushte të tjera për të qenë më të sigurt në komunikacion. Video në vijim: