Pse grekët kanë problem me përdorimin e perzervativit (VIDEO)

Grekët përveç se janë të prishur si njerëz, ata kanë probleme edhe me përdorimin e perzervativëve. Kjo ndodh si rezultat i "pajisjes së tyre mashkullore" që është mikroskopike. Shikojeni këtë video se çka ndodh me këtë djal që dëshiron të ketë marëdhënie me të dashurën e tij e më pas ka probleme me përdorimin e perzervativit, kështu që duhet të vinë vjehrra e tij, vjehrri dhe daja i vajzës që duhet t'i vëndojë syzet për t'ia gjetur "nano" organin.