Ku është lapidari?

Kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa është pyetur në RTK se ku ndodhet lapidari. “Komunikimi me Beogradin zyrtar ka qenë edhe ashtu i dobët, kryesisht po bëhet përmes mediave dhe prej mediave serbe kemi kuptuar se lapidari është në selinë e Ministrinë së Drejtësisë në Beograd për t’u proceduar më pas sipas vendimeve që do të merren”, është përgjigjur Mustafa.