Shikojeni këtë prezantuese të çmendur (VIDEO)

Teleshikuesit presin me padurim si e si të vijë e premtja që të filloj “Dance party Friday”! Nuk e imagjinoni se çfarë bënë ky prezantues në emisionin e tij. Ka zbuluar mënyrat më të çuditshme për të tërhequr vëmendjen e teleshikuesve, si p.sh: ndërsa është duke treguar ndonjë ngjarje, fillon e kërcen, deri dhe tek imitimi i Charle Chaplin.