Krijesa e çuditshme… shokon shkencëtarët!

Një krijesë shumë e çuditshme është gjetur në Panama. Sipas mediave panameze krijesa ishte gjallë kur u gjet mirëpo disa fëmijë në provincën panameze e kanë rrahur krijesën deri sa ajo ka ngordhur. Sipas disa adoleshentëve që ishin në vendngjarje krijesa ka dal nga një shpellë duke u zvarritur dhe shkonte në drejtim të tyre. Sipas disa mediave mendohet se krijesa ka dalë nga shpella për shkak të zemërimit të humbjes së leshrave të kokës. Janë shpërndarë edhe disa foto të krijesës plot mistere dhe mbetet që shkencëtarët ti studiojnë.