Zbulim i sekretit të magjisës - kapauku dhe shisheja (VIDEO)

Sekreti i magjisë së shihsesh dha kapakut. Shikoni si e fut kapakun në shise xhami prej anës së prapme të mbyllur të shishes. Zbulojeni se si e bëjnë këtë iluzionistët.