Mund të parkohet makina kështu? (FOTO-LAJM)

Shumë drejtusve të automjeteve mund ti ketë ndodhur që të hutohen në timon dhe të parkojnë makinën e tyre në vende të papështatshme apo keq, por këta shoferë nuk ja thonë fare për të parkuar. Imazhet janë postuar nga përdorues të internetit. Ajo që mund të themi është që ka disa persona, të cilët nuk duhen as t'i afrohen një makine, e aq më pak, të ecin me të. /albeu.com/