Shiko cfar mund të bësh me iPhone 6 (Video)

Nje nga projektet me te reja per lancimin e Iphone 6 ka te beje me nje smartphone, qe vjen me ekran transparent ku nje vecori tjeter e tij do te jete edhe elasticiteti. Pra mund te perthyehet dhe mund te rikthehet serish ne formen fillestare. Nje ide e Apple qe duket se do rrembeje serish vemendjen e perdorueseve ne mbare boten.