Gomisti më i fuqishëm në botë (VIDEO)

Garat e shpejtësisë kërkojnë precizitet por edhe shpejtësi nga i gjithë stafi që qëndron pas makinës dhe vozitësit. Derisa vozitësi kërkon që të shpejtojnë mekanikët dhe t'i shtrëngohet rrota, që mos të ketë problem, gomisti aq shumë e shtrëngon saqë ndodh diçka e papritur.